Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Androxine (Trenbolone Base) – 10 мл. х 50 мг.

69.99

Вземи срещу 4200 промо точки
Купи и спечели 70 промо точки!

Андроксин на TN Pharma (Trusted Nutrients) е водна суспензия на известния Тренболон. Той е най-мощният стероид, използван от културистите днес и представлява флакон от 10мл. за мускулно приложение. Тренболон е многоцелеви препарат. Не ароматизира и не води до естрогенно натрупване. Този американски тренболон е за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболи на добра цена.

Product Description

  • Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients), USA
  • Опаковка: 10ml. флакон (50mg/ml)
  • Фармацевтично наименование: Trenbolone Aqua Suspension

 

Обща информация за Андроксин/Тренболон база:

Androxine на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от другите анаболи на пазара за стимуланти. Андроксин е анаболен стероид с активна съставка Тренболон във форма на водна суспензия. Водната основа действа много бързо, поради което повечето културисти предпочитат да го прилагат ежедневно, за да поддържат нивата му в кръвта на оптимално ниво. На практика Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. “Трен”, както често е наричан, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Той не ароматизира и следователно не води до естрогенно натрупване. Това, заедно с високите му андрогенни свойства, прави мускулите много плътни, твърди и дефинирани.

Trenbolone става известен на пазара за спортни добавки под търговското наименование Parabolan (Параболан). Атлетите използвали препарата, отбелязват значителни резултати. За да добиете представа колко мощен стероид е Андроксин, трябва да знаете, че препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Той е много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали Androxine, споделят, че изгарят мазнини дори когато диетата им не е много чиста.

Действие и оптимални комбинации: Тъй като Андроксин е многоцелеви препарат, ампулите се прилагат както за мускулен обем, така и за мускулен релеф. В стероиден цикъл за маса се комбинира с Тестовис (Testosterone propionate) или Dianabol TN (Methandienone). В период на чистене и мускулен релеф комбинацията с Винстрол TN (Stanozolol water based) или Анавар TN (Oxandrolone) е невероятна.

 

Дозировка: Оптималният прием на Андроксин е ежедневно, между 250мг и 350мг. седмично за период от 6 до 8 седмици. Препаратът не се препоръчва за жени.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Androxine (Trenbolone Base) – 10 мл. х 50 мг.”