Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 06.10.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 137 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Andropen (Testosterone Mix) – 10 мл. х 375 мг.

54.99

Вземи срещу 3300 промо точки
Купи и спечели 55 промо точки!

Andropen или още познат като Тестостерон Микс е синтетичен анаболен андрогенен стероид. Известен е със способността си да засилва не само растежа на чиста мускулна маса, но и вискозитета ви и то с ускорена скорост.

Categoria: Производител:

Product Description

Andropen или още познат като Тестостерон Микс е синтетичен анаболен андрогенен стероид. Известен е със способността си да засилва не само растежа на чиста мускулна маса, но и вискозитета ви и то с ускорена скорост.

В Andropen има пет естерни смеси от тестостерон, които имат своите ползи за спортисти и културисти.

В бутилка 10 ml Andropen  съдържа:

– Тестостерон Ацетат 20мг.
– Тестостерон Ципионат 75 мг.
– Тестостерон Деканоат 90 мг.
– Тестостерон Пропионат 45 мг.
– Тестостерон Фенилпропионат 45мг.

Ацетатният естер позволява на тестостерона да даде незабавен физиологичен отговор на индивид. Останалите четири естери, които излъчват по-бавна скорост на реакция, са отговорни за удължаването на първоначалния физиологичен отговор.

Andropen променя както формата, така и размера на мускулните влакна, може да трансформира външния вид и броя на мускулните влакна, което е целта на козметичния спортист или културисти.

Andropen е специално създаден за културисти и други, които искат да увеличат в пъти своите мускули, както и силата по време на тренировка. Това е продукт, който може по-добре да регулира нивата на вашия естествен хормон.  Намира се в малки стъклени флакони, всеки флакон съдържа достатъчно течност за многократни инжекции.

Andropen е безопасен е за употреба с други продукти. Потребителите получават най-добри резултати, когато го смесват с други продукти от същия производител. Той може също така да се използва като част от персонализирана смес от тестостеронови продукти, които помагат за по-бързото покачване на маса.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Andropen (Testosterone Mix) – 10 мл. х 375 мг.”