Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 29.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 133 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Anapolon (Oxymetholone) – 50 табл. х 50 мг.

59.99

Вземи срещу 3600 промо точки
Купи и спечели 60 промо точки!

Анаполон или още познато под наименованието Оксиметолон е лекарство, което цели да увеличава мускулната маса, помага за наддаване на тегло и сила при физическо натоварване и повишава броя на червените кръвни клетки. Освен това стимулира генетичната система на клетката, намалява мастните отлагания, индуцира фиксирането на калций в костите и предизвиква задържане на натрий и вода.

Categoria: Производител:

Product Description

Anapolon или още познато под наименованието Оксиметолон е лекарство, което цели да увеличава мускулната маса, помага за наддаване на тегло и сила при физическо натоварване и повишава броя на червените кръвни клетки. Освен това стимулира генетичната система на клетката, намалява мастните отлагания, индуцира фиксирането на калций в костите и предизвиква задържане на натрий и вода.

Анаполон не предизвиква качествена мускулна печалба, а по-скоро количествена. Която в извън сезона е много добре дошла. Анаполон “смазва” ставите, тъй като и там се съхранява вода. От една страна това е фактор за огромното увеличаване на силата. А от друга – позволява на спортисти със ставни проблеми безболезнена тренировка. Строгата диета, заедно с едновременния прием на продукти от сорта на Нолвадекс и Провирон, може значително да намали задържането на вода, така че да е възможно ясно увеличаване на здравите мускули.

С какво може да се комбинира Anapolon (Oxymetholone)

Анаполон най-често се комбинира с инжекционни стероиди. Но не трябва да се използва със 17-алфа-алкилирани стероиди, защото удвоява налягането върху черния дроб. За начало често се използва Anadrol за така наречения „бърз старт“ (анаболен ефект започва да се проявява почти моментално). И след това преминава към други стероиди. Комбинацията с други стероиди е възможна за подобряване на ефекта. Поради факта, че оксиметолон намалява концентрацията на свързващия полов хормон Глобулин и увеличава свободната фракция на други хормони.

Обикновено продължителността на цикъла с Анаполон е 6 седмици. Като нормалният прием за мъже е между  50-100 мг.  на ден, като ако сте запознат с циклите с него , може да достигнете и до 150 мг. на ден. При жени обикновено е между 25-50 мг. на ден. Активният му живот е между 8-9 часа.

Някой странични ефекти включват частични ефекти на вирилизация като мазна кожа, акне, растеж на космите по тялото и лицето, условия на плешивост при мъжете, гадене, повръщане, болки в стомаха, намаляване на апетита, главоболие, безсъние и диария, различни промени в настроението. В големи количества лекарството е чернодробно токсично и трябва да бъде последвано от лекарства за защита на черния дроб.

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Anapolon (Oxymetholone) – 50 табл. х 50 мг.”