Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 18301 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Редуктил – Сибутрамин – 30 капс. х 30 мг.

4.75 out of 5 based on 24 customer ratings
(24 recensioni dei clienti)

44.99

Вземи срещу 2700 промо точки
Купи и спечели 45 промо точки!

Ефективното лечение на затлъстяването при хората значимо намалява риска от развитие на съпътстващите го в дългосрочен план заболявания и със сигурност понижава и процента на смъртността след години. Reductil е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI).

Product Description

Чудо, истина или мит е Редуктил?

Редуктил е един от малкото, наистина самостоятелно доказали се продукти на пазара за отслабване, той не е имал излишно пресилени реклами, той започва да се предлага преди години от немска фармацевтична компания като лекарство за отслабване и намаляване на теглото, базирано на активната съставка Сибутрамин.
Комплексното действие на този продукт комбинира основните похвати за борба с наднормено тегло – изхвърляне на излишната, задържана вода в мастните клетки, пречистване на храносмилателния тракт от шлаки, активно липотропно изгаряне на подкожните мазнини, безмилостно убиване на апетита.
Механизмите му на действие не изискват активен начин на живот или спортуване, като задължителен фактор, дори можем да кажем Reductil е по-предпочитан от хора, работещи в офиси и водещи застояло ежедневие. За ефективното отводняване и изхвърляне на водата е задължителен приема на поне 3 литра вода дневно, по време на курса с продукта. Той е автентичен продукт и е произведен под всички световни стандарти.
Reductil (сибутрамин хидрохлорид) е комбинация от серотонин (5-НТ), норадреналин (NA) и реъптейк инхибитор (SNRI). Той допринася за дозо-зависимо понижение на телесното тегло чрез двоен механизъм на действие – намалява хранителния прием и увеличава енергийния разход.

Проучване на Reductil

Цел на проведеното от специалисти проучване на Световната Здравна Организация (World Health Organization) през 2015 г. от д-р Джеймс Флобърн, беше да се проследи активният ефект на Reductil при лечение на затлъстели пациенти, доброволно подложили се на медикаментозно лечение.

Пациенти и методи: Проспективно 12-седмично открито проучване при 35 пациенти с наднормено тегло и затлъстяване, лекувани само с 15 mg Reductil дневно и разделени на три групи:

 • I група: пациенти с ИТМ ≥ 30 kg/m2 без съпътстващи заболявания;
 • II група: пациенти с ИТМ ≥  27 kg/m2 c нарушен глюкозен толеранс (НГТ);
 • III група: пациенти с ИТМ ≥ 27 kg/m2 със захарен диабет тип 2.

Резултати: Средното намаление на телесното тегло в края на първия месец беше 4,22 ± 2,2 kg, а в края на третия – 9,46 ± 4,2 kg (Р < 0,00001). 88,57% от пациентите намалиха теглото си с повече от 5%, 40% – с повече от 10% в сравнение с изходното (Р < 0,00001). ИТМ се понижи сигнификантно от 36,33 ± 6,82 до 33,09 ± 5,91 (Р < 0,0000001).

Клинични изследвания

Биоимпедансното изследване показа, че загубата на тегло е предимно за сметка на мастната маса. Отчете се статистически значимо намаление на обиколката на талията, подобрение на ОГТТ, НbА1с и параметрите на липидния профил. Не бяха рeгистрирани значими странични ефекти.

Извод: Сибутрамин (Reductil) е отличен медикамент за активно лечение на затлъстяването, особено при пациенти с метаболитен синдром и наднормено тегло.

Дозировка: 1 капсула дневно – сутрин (съдържа 30 мг. сибутрамин с удължено освобождаване).

Обща информация за продукта

Редуктил се предлага вече само от 30 капсули х 30 мг., въпреки че са по-концентрирани това не трябва да Ви притеснява, капсулите му са вече със забавено освобождаване, което гарантира постоянно отделяне на равни дози от активната съставка през цялото денонощие, гарантирано без пикови удари или неприятни усещания.

Съдържание на Редуктил

Основното активно вещество във формулата е сибутрамин, повишава термогенезата в тялото, което води до повишаване на телесната темперетура, а от там и повишено изгаряне на мазнините, както в покой така и по време на физическа активност. Сибутрамин, също така подтиска апетита, особено за вредни и тежки храни, дава силен и продължителен приток на енегия.

Добавени са Витамин Ц и Хром Пиколинат. Витамин Ц е мощен анти-оксидант, който се бори активно с вредните свободни радикали, подсилва имунитета и поддържа структурите в тялото. Хром Пиколинатът има способността да модулира нивата на инсулиа, като ги поддържа ниски, което влияе положително в две насоки – намаляване на апетита и намаляване на отлагането на мазнини.

Има ли странични ефекти от употребата на Редуктил ?

Това е мощен продукт, който Ви гарантира сигурни резултати, който също така носи нисък риск от появата на странични ефекти, ако се спазва препоръчаната от пройзводителя доза от 1 капсула дневно.

При по-чувствителни индивиди или при предозиране, може да се наблюдават странични ефекти, като тремор, главоболие, гадене и повръщане, както и безсъние..

Винаги го приемайте с подходящото количество течности (поне 2-3 литра вода на ден) и се стремете приемът да става рано сутрин, за да не се отразява негативно на съня.

Предлагаме Ви да се запознаете и с нашата временна оферта – “30 дневна програма за отслабване Ultra Fat Reductil”, която Ви дава невероятната възможност да закупите доказано действащото комбо между Reductil и друг топ продукт за отслабване на уникална цена само от 59,90 лв., като спестявате повече от 50%, ако закупите поотделно продуктите! НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ТУК!

Additional Information

Единична бройка или промо пакети:

1 опаковка – 30 капсули, 3 опаковки – 90 капсули, 5 опаковки – 150 капсули, 10 опаковки – 300 капсули

24 reviews for Редуктил – Сибутрамин – 30 капс. х 30 мг.

 1. 5 out of 5

  :

  Niama po-dobro ot klasicheskia Reduktil za otslabvane, radvam se che se vurna pak na pazara. Kupih si ot tuk 1 opakovka, veche sum na 6ti den otkakto ia zapochnah i sym 4 kilograma nadolu. Chuvstvam se perfekto!

 2. 5 out of 5

  :

  Поръчах от сайта друга марка Сибутрамин и се притесних, когато получих този – помислих, че може да е менте. Не е :))))

  Пила съм редуктил два пъти през годините. Когато беше легален и преди 3 години пак – купен от Русия. Няма такъв ефект!

  Впрочем, след дълго ровене установих, че другите работещи хапове ги водят уж “натурални”, а съдържат именно сибутрамин (лида, липовон, китайските).

  Аз съм сравнително активен, но много лаком човек. Имам голямо семейство и реално половината ми ден преминава в купуване/обработка/изяждане на храна. С помощта на сибутрамина апетитът ми рязко намалява (особено за шоколад, което иначе е голямата ми мъка) и успявам да си наложа добър хранителен режим.

  Един съвет – ако пиете сибутрамин за първи път 15мг може да са ви много и да има засилени странични ефекти – сухота в устата, топли вълни, по-трудно заспиване. Можете да си “направите” сами доза от 10мг като отворите две капсули, смесите съдържанието и после го разделите на 3 равни дози. Някои хора избират да го взимат през ден.

  И още една “хитрост” – когато достигнете желаните килогарами (не бързайте! Бързото сваляне скапва здравето и кожата, а и после тлъстините експресно се завръщат, за сметка на “изядената” по време на гладуването мускулатура), можете да си вземете още една опаковка, с която плавно да намалите приема. 5-10мг през ден ще ви помогнат да не станете озверял от глад вълк в края на приема. Пийте го на разреждащи интервали още 2-3 месеца, за да приучите тялото към новото тегло и да не бърза веднага да възстанови стопеното.

  И още нещо :))
  Форумите са пълни с глупости за убийственото въздействие на сибутрамина, бегемами ще ви разказват как е забранен и от него се мре. Можете да потърсите доклада към здравната комисия на евросъюза, с който е спряно лекарството (има го и на български в техния сайт) и ще видите, че всъщност от Abbott не са предоставили достатъчно доказателства, че препаратът е ОК за хора с високо кръвно и сърдечни проблеми. Ако сте здрави дебеланковци, мазнините по отганите ви са по-опасни за вас от евентуалните рискове на редуктила.

  Успех на всички и благодарско на момчето от сайта за бързата и точна работа.

 3. 5 out of 5

  :

  Уникален продукт, нищо не ми влияе така добре както Редуктил, какво ли не съм пробвала, 1 месец направих курс и съм свалила 8 кг. Ще почина и продължавам, това е най-добрият продукт за отслабване!

 4. 5 out of 5

  :

  Още с първата капсула ми подтисна апетита, ям насила, иначе мога изобщо да не пипам храна, свалила съм 4 кг. за 1 седмица, 70 бях като го започнах, работи страшно!

 5. 5 out of 5

  :

  Уникален продукт, 18 кг. за 2 месеца надолу без да правя нищо

 6. 1 out of 5

  :

  невероятен продукт, направо ме стопи ..

 7. 5 out of 5

  :

  Хора… този продукт найстина действа. За 3 седмици свалих 5кг – място не мога да си намеря от радост. От страничните ефекти при мен се прояви сухота в устата, но това е нищо в сравнение с резултата до момента. Имам още 10 излишни килограма така че продължавам.Успех на всички 🙂

 8. 5 out of 5

  :

  Не съм вярвала, че ще бъда от хората пишещи подобни отзиви. След 2 години изпробване на всички диети и пиене на всяко вълшебно хапче появило се в мрежата, най-накрая попаднах на този сайт. След кратка консултация в онлайн чата ми препоръчаха точно този продукт и………., о чудо за 1 месец свалих 10 кг. Имам за сваляне още 5-7, за това поръчах още една опаковка и се надявам да постигна това за което мечтая. Успех на всички в борбата с излишните килограми 🙂

 9. 5 out of 5

  :

  Hapchetata sa istinski za men, rabotiat i za razlika ot vsichkite prostotii deto predi tova vzimah to drugi mesta – lida shishe, zlatna lida, prostotii, tuk ne samo che imam realni vidimi rezultati s vseki izminal den, a i niama strani4ni efekti ili da mi e losho! Preporu4vam1

 10. 5 out of 5

  :

  Разрових се много из интернет преди да ползвам този продукт, беше преди около 6 месеца, за да видя максимално много отзиви и коментари. Единствения негативен такъв видях във форума на бг мама и то само от една конкретна дама, която твърдеше че едва ли не всичко предлагано на пазара не работи. Размених си няколко лични съобщения с нея и това, което мога да кажа по това, което си писахме е че тя няма никаква обективна преценка за това кое, по колко е взимала и откъде е купувала – беше използвала всичко познато вече на пазара и нищо не и действало… За съжаление женицата явно не е чувала за термина “изграждане на толеранс”, което става много бързо при завишена употреба на сибутрамин и е пълно с информация за това, а тя не беше спирала хапчетата за отслабване почти 2 години:) Не мисля че даже и адреналин венозно вече ще и подейства:))) Хора, научете се да приемате правилно тези хапчета, за да имате максимално голяма полза от тях, а не да се превръщате в мрънкащи по форумите кифли, дето представете си вече не отслабват и грам. Има толкова много материали в интернет, образовайте се малко. Това по темата с негативните и позитивните коментари за редуктила. Сега по същество за продукта, както казах вече преди около половин година след много четене реших че измежду лида, липовон, мейзитанг, ултра ефект и още няколко нашумели през годините препарата аз ще се спра на Редуктил. Бях 76 кг., след първото си раждане качих около 20 и веднага след като спрях да кърмя реших да взема мерки вече. За 6 месеца съм изпила 3 опаковки, като ги пия 30 дни и след това 30 дни почивам, това е минималната почивка, за да се очисти тялото и рецепторите. Така с първата опаковка свалих около 9 кг., през следващия месец на почивка, с контролирано хранене върнах нагоре кантара само с 1 кг., което е нормално, защото все пак и излишната вода изхвърляте докато приемате редуктил, заради дехидратиращото му действие върху мастните клетки. С втората опаковка свалих още 5 кг., от които не качих нищо през почивката и с третата свалих 2.5 кг., вече месец и половина почивам и съм на тегло около 59-59.5 кг., което на моите 1.79 ръст вече стои по съвсем различен начин. Продуктът наистина работи и наистина съдържа сибутрамин, защото точно това е усещането и постижимите, а не излишно гръмки резултати. Ако искате да отслабнете без да навредите на здравето си това е може би максимално допустимите килограми за такъв период от време, другото става издевателство над тялото. В момента почивам и смятам да почина още месец и половина т.е. да ми станат 3 месеца почивка, преди да приема още една опаковка, тъй като гоня лично тегло от 55-56 кг., което ми е перфектното такова. Препоръчвам Редуктил, но не забравяйте – почивайте и оставяйте рецепторите да почиват, защото като ги задръстите с непрестанен прием 3-4-5-6 и повече месеца вече няма какво да ви подейства и само заблуждавате хората, ако сте много активни по сайтовете и форумите!

 11. 5 out of 5

  :

  Перфектно отношение, уникално облсужване, адмирации!!! Благодаря, че бяхте точни, коректни и много бързи в перфекната доставка извън България.
  Продуктът наистина работи. Наистина спазвайте подробните описания, които дава Адриана Байкова. Благодаря ти Адриана, това е самата истина.
  Благодаря!!!

 12. 5 out of 5

  :

  Не мога да подмина без да оставя и аз невероятно доброто си впечатление от продукта, невероятни резултати, няма да говоря в цифри, но видимо смених 2 размера дрехи надолу за една опаковка, изглеждам повече от добре и съм супер доволна!

 13. 5 out of 5

  :

  Много коректна и точна фирма! Страхотно отношение! Препоръчвам!

 14. 5 out of 5

  :

  Няма смисъл от оценка, продуктът говори сам за себе си, и името му и най-вече безотказните резултати в борбата с килограмчетата дето сме трупнали покрай бебоците ни:)

 15. 5 out of 5

  :

  Няма друго като Редуктила, убедих се сама, препоръчвам ви го!

 16. 5 out of 5

  :

  Тъкмо го започнах, ще пиша на по-късен етап

 17. 5 out of 5

  :

  9 kila nadolu za 4 sedmici, misliq che samo govori po sebe si i niama nujda ot izlishni prikazki

 18. 4 out of 5

  :

  Dobre e

 19. 5 out of 5

  :

  Vtora opakowka piq i sum svalila 14 kg., mnogo sam dovolna, ne sam pila po-dobro hapche za svaliane!!!!

 20. 5 out of 5

  :

  От днес ги започвам.Ще пиша след седмица.Вежливи хора,бърза доставка!!!Благодаря ви!!!

 21. 5 out of 5

  :

  Няма по-добро от редуктила, дами, каквото и да си говорим, и аз съм опитвала почти всичко предлагано, това си е истината

 22. 5 out of 5

  :

  Който иска истински Сибутрамин, това е продуктът, запознайте се и с ползите с вредите на тази съставка, според мен лично ако се ползва интелигентно и с мисъл може да се извлекат само ползи с минимум негативи – аз се разделих с 17 кг. за 1 година, като съм правила 3 приема за по 1 месец с по около 3 месеца почивка.

 23. 5 out of 5

  :

  На мнение съм, че до ден днешен това е най-добрият продукт за отслабване!

 24. 4 out of 5

  :

  Губи ли се мускулна маса от приема му

  • :

   Само при неправилен хранителен режим – ако приемате достатъчно чисти белтъчини, няма да настъпят катаболни процеси, но ако гладувате (тъй като Редуктил подтиска силно апетита) са неизбежни катаболните процеси.

Aggiungi una recensione