Със закупуването на този продукт получавате код за 10% отстъпка, валиден 1 месец. Не важи за клиенти с VIP карти.

До 26.09.2022 г. този продукт е поръчан и закупен от 184 доволни клиента и отзивите за него са само положителни

x
- потвърдете, че искате да използваме този телефон за контакт с Вас!

Ако имате затруднения с пускането на поръчка в Zobimit.COM - вижте тук нашето видео с инструкции как бързо и лесно можете да поръчате от нас!

Държава на произход:
In offerta!

Ultra Fat Burner (Ефедрин 30 мг. / Кофеин 200 мг. / Аспирин 200 мг.) – 1 блистер х 15 табл.

19.99

Вземи срещу 1200 промо точки
Купи и спечели 20 промо точки!

Ultra Fat Burner или още известен като ECA, е най-популярната, доказано работеща и използвана от години формула за бързо и сигурно изгаряне на мазнините. Формулата съдържа комбинация от Ефедрин, Кофеин и Аспирин, които приети заедно изграждат мощна синергия и взаймно повишават ефективността и продължителността на ефекта.

Esaurito

Product Description

Ultra Fat Burner или още известен като ECA, е най-популярната, доказано работеща и използвана от години формула за бързо и сигурно изгаряне на мазнините. Формулата съдържа комбинация от Ефедрин, Кофеин и Аспирин, които приети заедно изграждат мощна синергия и взаймно повишават ефективността и продължителността на ефекта.

Формулата на Ultra Fat Burner води до повишаване на метаболизма с до 10%, което в комбинация с ниско-калорийна диета води до засилено изгаряне на подкожните мазнини. Ефедринът във формулата на Ultra Fat Burner повишава термогенезата в тялото, което води до повишен метаболизъм и липолиза (изгаряне на подкожните мазнини), подтиска апетита и придава силен приток на енергия и бодрост, докато кофеинът и аспиринът се грижат този ефект да бъде значително по-продължителен и силен.

Ultra Fat Burner не е продукт, чиито ефект се ограничава само до изгарянето на мазнини. Ефедринът, освен мощен стимулатор на метаболизма, притежава и мощен стимулиращ ефект върху нервната система, както и е силен бронходилатор. Тези два ефекта в съчетание, водят до силно повишена енергия и значително повишен аеробен капацитет, повишена издържливост и повишен праг на умора. Това прави Ultra Fat Burner изключително популярен в спортове, като ММА, бокс, лека атлетика и др.

Поради много мощния ефект, който притежава Ultra Fat Burner е важно да се съобразят няколко много важни неща, за да се избегне риска от появата на нежелани странични ефекти.

  • Приемайте повече вода – Ultra Fat Burner притежава силен термогенен и диуретичен ефект, затова е от огромно значение да приемате голямо количество вода, докато приемате продукта. Приемайте поне 3 литра вода, всеки ден, за да се елиминира риска от дехидратация.
  • Елиминирайте всички останали стимуланти – формулата на Ultra Fat Burner съдържа Ефедрин и Кофеин, които са мощни стимулатори на термогенезата и централната нервна система, като във формулата всяка съставка е точно дозирана, така че да се избегне евентуално предозиране при правилно спазване на препоръчаната доза. Допълнителният прием на кафе или други стимулиращи напитки и продукти, може да Ви постави в риск от появата на неприятни, а в някой случай и сериозни странични ефекти, като световъртеж, главоболие, гадене, отпадналост, резки промени в кръвното и др.
  • Не приемайте Ultra Fat Burner ако имате сърдечни проблеми, прекаран инсулт, инфаркт или проблеми с кръвното.
  • Винаги започвайте приема на Ultra Fat Burner от минималната препоръчителна доза, като постепенно я увеличавате.
  • Не приемайте Ultra Fat Burner 4-6 часа преди сън. Ефектът на Ultra Fat Burner може да доведе до проблеми със съня при някой хора.
  • Витамини и минерали – осигурете на организма всички нужни витамини и минерали, като приемате комплексна формула, съдържаща пълен спектър от микро-елементи.

Прием на Ultra Fat Burner :

Дозировката и начинът на прием на Ultra Fat Burner зависят от целите на употребата му и опитът, който имате с подобни продукти. Стандартно, основните схеми за прием на Ultra Fat Burner са :

За изгаряне на мазнини : За хора без опит с подобни продукти, употребата на Ultra Fat Burner трябва да започне от 1 таблетка дневно, сутрин на гладно и да се увеличи в рамките на 7 дни до 3 таблетки дневно, разпределени през 4-5 часа. За хора с опит в употребата на подобни препарати, стартовата доза ще започне от 3 таблетки дневно и може да бъде увеличена до 4-5 таблетки при нужда, отново разпределени в 3 приема през 4-5 часа.

За енергия преди спортно събитие: 2-3 таблетки, 30-40 минути преди това с 250-300 мл вода. Задължително на гладно.

 

Additional Information

Единична бройка или промо пакети:

1 блистер – 15 таблетки, 2 блистера – 30 таблетки, 3 блистера – 45 таблетки, 4 блистера – 60 таблетки, 10 блистера – 150 таблетки

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Ultra Fat Burner (Ефедрин 30 мг. / Кофеин 200 мг. / Аспирин 200 мг.) – 1 блистер х 15 табл.”